Kernwaarden - IBH
  • IBH Export stáát ergens voor: kwaliteit in ieder aspect

    Onze Kernwaarden

    We houden van planten en bloemen, niet van loze beloftes.
    Planten en bloemen exporteren kan duurzaam, voordelig en eerlijk.

IBH Export: voor kwaliteit in ieder aspect

Bij IBH Export houden we van mooie planten en bloemen. Niet van mooie praatjes en loze beloftes. Daarom werken we sinds onze oprichting met 4 kernwaarden, die je terugziet in ieder aspect van het bedrijf.

Deze kernwaarden staan symbool voor de visie in ons bedrijf. We hoeven niet de bekendste naam te zijn, of de grootste speler. We kijken verder dan de laagste prijs en goedkoopste werkwijze. Wij bieden méér.

Hoge Kwaliteit

IBH Export staat voor topkwaliteit. In alles. Onze planten en bloemen zijn gezond en sterk, en worden uiterst zorgvuldig opgeslagen en getransporteerd. Maar kwaliteit zit niet alleen in ons assortiment, het zit hem bovenal in onze service en klantvriendelijkheid. Elke klant kan rekenen op persoonlijke aandacht, maatwerk waar nodig, en een verkoper die écht meedenkt.

Transparant

Eerlijk zaken doen, het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Bij IBH Export is het dat ook. Open en duidelijke communicatie, goede afspraken en direct contact bij problemen. Zo hoort het, toch? En die transparantie zie je ook in onze werkwijze: met het Florimark TraceCert-certificaat is de gehele reis en afhandeling van onze producten rechtstreeks inzichtelijk.

Scherpe Prijzen

We maken ons sterk voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Dat lukt ons door veel in eigen beheer te doen. We importeren onze rozen bijvoorbeeld rechtstreeks bij de Keniaanse kwekers, en kopen veel andere bloemen en planten direct op de veilingklok in Aalsmeer. Daar blijft het niet bij: we zoeken dagelijks naar nieuwe innovaties en methodes om slimmer en zuiniger te werken. Ook dat houdt de prijzen laag.

Duurzaam

Duurzaamheid doet ertoe. Daarom maken we bewuste keuzes in onze samenwerkingen. Zo kiezen we voor kwekers binnen het Global Cap-initiatief en Fairtrade-gecertificeerde producten. Maar duurzaamheid gaat, wat ons betreft, ook over de organisatie en werknemers. Ook daarin streven we naar een duurzame samenwerking, bijvoorbeeld door opleidingen te faciliteren, werknemers ook buiten de werkvloer te ondersteunen en vaste contracten te bieden.