Boeketten - IBH
  • IBH Export: internationaal exporteur in boeketten

    Boeketten

    Kies uit ons uitgebreide assortiment van boeketten, machinaal en handgemaakt.
    Wereldwijde levering binnen 24-48 uur.

Exclusief en stijlvol

Internationale export van boeketten

IBH Export en IBH Retail maakt en exporteert boeketten van hoge kwaliteit. We beschikken over 8 machinale boeketlijnen en 2 banden voor handgemaakte boeketten, waarmee we boeketten geheel naar wens kunnen samenstellen. Onze eigen boeketontwerpen wisselen wekelijks en zijn afgestemd op het seizoen en feestdagen. Een boeketontwerp op maat is ook mogelijk: bijvoorbeeld binnen een bepaald budget, met een (kleuren)thema of voor een speciale gelegenheid.

Zoek je een internationaal boeket-exporteur met veel mogelijkheden en scherpe prijzen? Bij IBH Export heb je altijd persoonlijk contact en is er ruimte voor maatwerk bij elke klant, groot of klein. Neem contact met ons op, of bestel je boeketten direct in de webshop.

Kwaliteit door ervaring

Boeketten gemaakt met trots

De medewerkers op onze boeketlijnen zijn echte experts. Dankzij jarenlange ervaring maken ze de mooiste boeketten van prachtige kwaliteit. De bloemen kopen we rechtstreeks in en ze worden direct verwerkt zodat ze zo vers mogelijk uitgeleverd kunnen worden. Dat zorgt voor gezonde, kleurrijke boeketten met een goede levensduur.

Eerlijke boeketten

Onze certificeringen

We werken volgens strenge normen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en transparantie. Veel bloemen kopen we bij kwekers die Fairtrade-gecertificeerd of Global Cap-gecertificeerd zijn. Zelf bezitten we het Global Cap Chain of Custody en het Florimark TraceCert-certificaat, waarmee het gehele proces van aankoop tot distributie gedocumenteerd en inzichtelijk is.

Nog geen klant? Neem contact met ons op