Planten - IBH
  • Planten

Goed in groen

Planten voor tuincentra, bloemist en groothandel

IBH Export levert wereldwijd planten aan o.a. tuincentra, bloemisten, importeurs en groothandels. We beschikken over een uitgebreid assortiment van kamerplanten en tuinplanten in variërende formaten, met zowel vaste planten als seizoensplanten. Ons gehele assortiment is binnen 8-48 uur leverbaar.

Zoek je een Nederlandse plantenexporteur? IBH Export staat voor je klaar. Je kunt rekenen op persoonlijk contact, betrouwbare leveringen en eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of bestel in onze webshop.

Goedkoop en vers

Planten rechtstreeks ingekocht

We kopen onze planten op de veilingklok in Aalsmeer. Binnen enkele uren staan de planten in onze eigen hallen, waar we ze direct verwerken. Onze inkopers zoeken altijd naar planten van de hoogste kwaliteit, en dankzij de rechtstreekse inkoop houden we de prijs laag.

Wil je planten bij ons bestellen? Dan heb je altijd persoonlijk contact met je inkoper en gaat hij of zij direct voor je aan de slag. Zo zorgen we dat je altijd de mooiste, meest verse planten ontvangt – voor verrassend scherpe prijzen.

Duurzame handel

Onze certificeringen

Bij IBH Export zoeken we altijd naar manieren om te verduurzamen. We kopen veel in bij Fairtrade-gecertificeerde kwekers en kunnen desgewenst bloemen en planten onder het Fairtrade-label verkopen. Daarnaast zijn we Florimark TraceCert-gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan strenge eisen aan de versheid, opslag, ingangscontrole, voorraadbeheer en verdeling. Al deze aspecten zijn bovendien inzichtelijk voor onze klanten. Die transparantie vinden we belangrijk.

Nog geen klant? Meld je nu aan