Geschiedenis - IBH
  • Wat is ons verhaal?

    Geschiedenis

    IBH Export BV is opgericht in 1996 door een samenwerking tussen Dhr. Helmut Bung en huidig CEO Christian Linden. Begonnen in een kleine hal van 1.000 m2 buiten de bloemenveiling met de inkoop en verkoop van Nederlandse potplanten naar Oostenrijk en Scandinavië.

Door de jaren heen

Ontwikkeling

Gaandeweg slaagde IBH Export er steeds meer in om hun omzet te vergroten en hun export-grenzen uit te breiden naar andere landen. Groeien betekent uitbouwen, en de faciliteiten moesten daar ook aan geloven. Sinds 2001 is IBH Export gevestigd in drie productiehallen binnen het bloemenveiling terrein Zuid in Aalsmeer, gebruikmakend van een 14.000 m2 totaaloppervlakte. Dit succes verhoogde de verkoop- en verwerkingsvolumes, evenals onze ambities voor de toekomst.

Expansie

Deze ambities hebben zich ontwikkeld door het opstarten van IBH Export locaties buiten de Nederlandse grens. Begonnen met IBH Duitsland, gevolgd door IBH Finland en sinds kort ook actief als IBH Zweden en IBH Kenia. Met deze uitbreiding is IBH in staat om onze klanten nog beter te bedienen met vakkundige kennis van de markt.

Meer weten over ons?