Kernwaarden

Kwaliteit

Verantwoordelijkheid

Prijsbewust

Transparantie

Innovatie

Verzending

Planten in rijen opgesteld en klaar voor verzending over de hele wereld.

Boeketten

Een van onze handgemaakte boeketten, perfect voor de detailhandel. Eenvoudig maar elegant. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vetplanten

Vetplanten raken nooit uit de mode. Ze zijn afkomstig van droge woestijnlocaties, zijn extreem gemakkelijk in onderhoud en je kunt ze vinden in bijna elke kleur van de regenboog. Wist je dat ongeveer 60 verschillende plantenfamilies vetplanten bevatten? Tijd om de jouwe aan te schaffen!

IBH-Kenia

Wist u dat we ook in Kenia opereren? IBH-Kenia koopt en voert kwaliteitscontrole uit voor de import van rozen. We onderhouden een nauwe relatie met veel boerderijen in en rond Kenia om onze klanten de best mogelijke bloemen te bieden!

IBH-Export

Over IBH-Export

'Het best bewaarde geheim van de Retail', door de traditionele bloemenhandel uit te breiden met behulp van verfijnde controles over productieprocessen binnen de huidige transparante marktstructuur. IBH-Export is één van de grootste exporteurs van potplanten, snijbloemen en boeketten in Nederland met een omzet van ruim EUR 140 miljoen. Operatief in 5 verschillende landen, met momenteel een export bereik door heel Europa, Rusland en het Midden-Oosten.